loader image

Στις 23/09/2011 κυκλοφορεί ο νέος δίσκος του Michael Schenker με πολλούς καλεσμένους!!!

Share Buttons

Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on linkedin


O Michael Schenker έχει έτοιμο τον νέο του προσωπικό δίσκο,ο οποίος κυκλοφορεί στις 23/9/2011 και θα έχει πολλούς καλεσμένους,αλλά και φοβερή μπάντα:


Michael Schenker – (ex Scorpions,ex UFO) – Guitars
Michael Voss – Vocals
Herman Rarebell – Herman Ze German (ex Scorpions) – Drums
Pete Way – (ex UFO) – Bass
Wayne Findlay – (MSG) – Keyboards


Rudolf Schenker – Scorpions
William Shatner (Captain Kirk from Star Trek)
Leslie West – Mountain
Michael Amott – Arch Enemy
Doogie White – (ex Ritchie Blackmore, ex Yngwie Malmsteen)
Robin McAuley – Survivor, (ex MSG)
Don Airey – Deep Purple
Paul Raymond – UFO (ex MSG)
Simon Phillips – Toto, MSG, (ex Jeff Beck) Carmine Appice – MSG (ex Jeff Beck)
Chris Slade – MSG (ex AC/DC)
Chris Glenn – MSG (ex Alex Harvey)
Neil Murray – MSG (ex Whitesnake, ex Gary Moore)
Brian Tichy – Whitesnake
Elliott ”Dean” Rubinson – Owner of Dean Guitars – MSG and Michael Schenker

Release dates:

Japan: 7.9.2011
Europe: 23.09.2011
USA/Canada: 11.10.2011

Ο δίσκος θα λέγεται ‘Temple Of Rock’ ,θα κυκλοφορήσει στις 7 Σεπτεμβρίου στην Ιαπωνία, ενώ στις 23/9 στην Ευρώπη

Τα κομμάτια που θα περιλαμβάνει,είναι:

  1. Intro
  2. How Long
  3. Fallen Angel
  4. Hangin’ On
  5. The End Of An Era
  6. Miss Claustrophobia
  7. With You
  8. Before The Devil Knows You’re Dead
  9. Stormin’ In
  10. Scene Of Crime
  11. Saturday Night
  12. Lovers Sinfony
  13. Speed
  14. How Long (guitar battle version)
  15. Remember
  16. Miss Claustrophobia(radio edit)

Το παρακάτω κομμάτι θα είναι στον νέο δίσκο του Michael,το video γυρίστηκε στο Brighton όπου γράφτηκε το κομμάτι ,το οποίο προοριζόταν για ένα super group που θα ονομαζόταν ‘Strangers in the night’

Να σημειώσουμε ότι στα: Saturday Night, Falling Angel, Hangin’on,With you,Miss Claustrophobia, Scene of Crime, Lovers Symphony,Θα συμμετέχει ο Herman Rarebell

…Ενώ στα:’With You'(το οποίο είναι μία όμορφη μπαλάντα) και’ Hanging On'(μία mid tempo ροκιά),θα συμμετέχουν οι :Rudy,Michael και Herman (θυμίζοντας μας κάτι από τις ηχογραφήσεις του Lovedrive!!!!).

Rock Pages in Greece

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More